Rucola salat med champignon og parmesan ost

Hvem siger italiensk mad feder???
Si Italia har forberedt nogle lækre, lette retter, som du sagtens kan lave, selv om du måske er på kur. I denne udgave har vores egen “Mamma”, Barbara lavet tre skønne retter.

Ingredienser
til 4 personer:

En pakke rucola salat
En citron
10-15 champignon
50-70 g parmesan ost i flager
En smule ekstrajomfru olivenolie

Skyl rucolaen og kom den i et fad. Skær champignonerne ud i mindre stykker og kom dem på rucolaen. Kom parmesan flager på.
Krydr salaten med citronsaft, en smule ekstrajomfru olivenolie og salt.

“Parmesanost indeholder ca. 392 kcal pr. 100 g og ca. 28,4 g fedt. Derfor bør du være opmærksom på, hvor meget parmesan, du kommer i dine retter. Men parmesan er også rigtigt smagfuldt – derfor kan du nøjes med lidt men godt.”

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × three =