Cappuccino Mousse

Dessert │  Af Antonio Doni 

Prøv selv at lave dette lækker dessert og servere den for din familie og gæster

Du skal bruge
(til 12 portioner af 100 ml):

330 gr mørk chokolade (56%)
25 gr smør
50 gr sukker
100 ml æggeblommer
100 ml æggehvide
400 ml fløde
2 tsk. flormelis
2 tsk. pulverkaffe

Sådan gør du:

Sæt en gryde over med vand på komfuret, og bring vandet i kog op til kogepunktet. Skru ned til et minimum, og hold vandet varmt.
Put chokoladen i en metalskål, sæt skålen i gryden – og smelt chokoladen ved svag varm samt med 25 g smør.
Æggehvider og flormelis piskes stive og sættes på køl.
Æggeblommer og sukker piskes luftig og gemmes på køl.
Fløde piskes til flødeskum og sættes på køl.

Når chokoladen er smeltet, tilsættes to tsk. pulverkaffe. Afkøl massen ved at røre i den i ca. 5 minutter.
Tag æggeblommemassen og integrer den i chokoladen. Når æggeblommerne er integreret, gøres det samme med æggehvidemassen og bagefter flødeskummen.
Rør i det, til en jævn farve opnås. Bagefter fordeles massen i små glas eller kopper og sættes på køl ca. 3 timer. Tag dem ud af køleskabet 5 minutter inden servering.
Buon appetito

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 8 =