The italian group

Formålet med Si Italia er bredt at vise den danske befolkning mangfoldigheden i vel at mærke det ægte og autentiske Italien. Dette skal ske gennem et magasin, events, workshops, foredrag, bogudgivelser og andre relevante aktiviteter, som sætter fokus på landet som gourmet-land, ferie- og rejsemål, de kulturelle værdier og meget mere.

Folkene bag Si Italia kalder sig ”The Italian Group” og har alle en stor forkærlighed for Italien. Alle har direkte eller indirekte en tilknytning til Italien og derfor et godt udgangspunkt for at profilere de Italienske dyder i Danmark. Og den røde tråd i alle aktiviteterne vil udtrykke Italiens særpræg i et såvel klassisk som moderne og tidssvarende design.

Barbara Lütken
Partner & Redaktionsansvarlig
bml@si-italia.dk

Ejer af Mcb2.dk – Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

Susanne Louw
Partner & Redaktionschef
sl@si-italia.dk

Ejer af Kommunikate.dk – erfaren trend- og artikelskribent samt strategisk rådgiver indenfor PR-området og marketing. Tidligere direktør i  reklamebranchen.

Peter Hartig
Vinredaktør
ph@si-italia.dk

Italiensk vinekspert samt partner og medejer af ItalienskVinguide.dk. Har i en årrække tidligere importeret italiensk vin men skriver i dag om støvlelandets vine på vinguidens portal samt på blogs og sociale medier.

Lars Mortensen
Anmelder
lm@si-italia.dk

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien…”

Ib Larsen
Rejsearrangør 
il@si-italia.dk

Direktør Italien Information Service, Presidente Società Dante Alighieri.
Rejsearrangør, rejseleder, tolk, oversætter, underviser i italiensk sprog og italiensk mad. Arrangør af messen “Little Italy”.

Bo Brandhøj
Dekoratør
bb@si-italia.dk

Bo Brandhøj har en bred baggrund inden for servicefag – har bl.a. indtil for nylig haft Cafe Phister i Vanløse i 8 år, som han selv indrettede og dekorerede i gammel, rustik stil.
Har dekoration og set-ups som sin store passion og har for nyligt lavet ”kulisse” til Si Italias buffet for Formula Automobile AS’ event ved præsentationen af den nye Ferrari. Bo dekorerer til alle typer af Si Italias events.

Niklas Roar
Reportagejournalist
nr@si-italia.dk

Selvstændig journalist og en af landets mest erfarne netjournalister og ekspert inden for tekst, webfilm og AFP-løsninger. Underviser også i Mobile Journalism.

Domenico La tosa
Development & IT Support
domenico.latosa@gmail.com

Jeg er en selvstændig IT & marketing analyst. Jeg er af italiensk oprindelse og bor i Søborg tæt på København. Jeg er af natur nysgerrig og har mange interesser: fysik, kemi, offentlig økonomi, sociologi, politik og – selvfølgelig – teknologi.

Claus Bermann
Rejseskribent
claus@visitfootball.dk

Har gennem 15 år rejst Europa tyndt og set fodbold i alle afkroge. Er i dag online marketing konsulent og rejseskribent på flere forskellige medier, samt driver sin egen rejsesite, VisitFooball.dk.

Jonas Neivelt
Cand.mag i historie og italiensk
jn@si-italia.dk

Jonas Neivelt har siden han var ganske lille interesseret sig for Italien. Det resulterede i en universitetsgrad og flere ophold i Italien, blandt andet med arbejde på den danske ambassade i Rom.
Nu skriver han artikler om sin store interesse og breder sig ud over mange forskellige emner – politik, historie, kultur, samfund, mad og naturligvis fodbold. Hvis det har interesse, kan han også oversætte og holde foredrag. Han taler mange sprog og er redaktionens selvudnævnte Italiens-nørd

Vores venner