Sæsonens items

Mode │ Af Sara Samucha

Der er (næsten) frit valg på alle hylder denne sæson, hvor der også er blevet gjort plads til det klassiske herrelook.
Tænk enten i dobbeltradede jakker eller hvide skjorter og match det stramme udtryk med en klassisk stilet for at tilføje et feminint strejf, til det maskuline udtryk.

Invester eventuelt i et par cool herresko og tilsæt en nederdel eller stramme bukser for et nemt hverdagslook. Er du mere til flagrende gevandter og brændte farver, forsætter den moderne 70’er stil, der i den grad har sat sit aftryk i 2015. Det bærende element for de nye 70’ere henover efterår og vinter er en enkel silhouet og rene linier, der blev præsenteret i materialer som ruskind og uld på catwalken. Brugen af farverne var naturligvis de klassiske jordfarver og kernelæder, men den største farvetendens, der sås her der og allevegne, var dog farven rustrød, der lyser op i de mørke vintermåneder, og som er klædelig til både lys og mørk hud.
Er du bange for at lyse for meget op i rustrød fra top til tå, kan du med fordel investere i en blød højhalset rullekrave i samme farve og kombinere den med et par løse jeans og et par hæle for et sofistikeret, men afslappet hverdags-look. Gå også efter fine efterårsfarver som flaskegrøn, bordeaux og brun. Den eneste regel, du skal overholde, er, at det er dig, der bærer outfittet og ikke outfittet der bærer dig. Det er derfor, at det for kaldes ‘sæson-tendenser’.

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Comments are closed