Mastro

Mastro

Vincenzo Mastruzzo er født i Calabrien på den italienske støvles fod, men før han kom til Danmark, havde han sammen med sin familie levet det meste af livet i Ligurien.

Således kan Vincenzos kulinariske kreationer beskrives som et fusionskøkken med overvægt af rivieraens tilgang til kogekunsten, men med klare syditalienske fingeraftryk.

På et af billederne ses en pastaret med ”muterede” orichiette (små ører, typisk Syditalien) i en sauce, der til forveksling ligner pesto (typisk Ligurien), men som er tilberedt på broccoli (broccoli + orichiette = Syditalien)

I køkkenet regerer Vincenzo med sine remedier og den reneste passion, som var det den mest udsøgte eliksir på flaske blandet med ægte venlighed. Ikke noget under, at venner og bekendte konstant kommer forbi for at nyde den imødekommende atmosfære.

Man skulle tro, at Vincenzos hjerte bestod af pasta – for det er her, at hans ekstraordinære evner tager udspring.

Oprindeligt har ”Mastro” udelukkende produceret og leveret pasta til restauranter, men til glæde for folk i Hellerup og hele verden som nabolag, har de åbnet op til offentligheden, så alle på stedet kan opleve friskfødt pasta, enten ”alla carta” i cafeen, som take-away, eller til at tage med hjem for at lade den indgå i egne fortolkninger af Italiensk køkken.

Vincenzo har to brødre, som også bor i Danmark. Alessandro arbejder sammen med Vincenzo om produktionen af pastaen, mens Salvatore kan opleves på restauranten “Famosi & Golosi” på Frederiksberg.

Det er håndværk af højeste klasse, når Alessandro Mastruzzo med nænsom hånd behandler den nyfødte pastadej, som var det silke af bedste kvalitet. Stemningen er religiøs, når pastaen kommer til verden. Passion! Mastro!

Mastro er både café og restaurant. Stilen er moderne minimalisme og stadig under udvikling.

Mastro har alt det, som der skal til for at få prædikatet “oase”. Det er svært ikke at komme forbi, og vil helt sikkert udvikle sig til et samlingssted

Vincenzo Mastruzzo og til tider forskellige lige så italienske “hangarounds” garanterer en venlig og autentisk stemning

Kilde foto: facebook
Review
  • Autenticitet
    10
  • Service
    9
  • Pris
    7
  • 5
The Good

Lækkert autentisk mad

The Bad

7.810
Lars Mortensen

Anmelder

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 14 =