Castello Rufo Ruffo

Castello Rufo Ruffo
Helsingørsgade 20, 3400 Hillerød

“Carpaccio dei Nebrodi”, “Cozze alla Messinese” og “Gamberoni gratinati alla Palermitana” er alle retter, som er opkaldt efter spektakulære steder på Sicilien – en majestætisk bjergkæde og to legendariske byer – og alle optræder på Castello Rufo Ruffo’s menukort – Restauranten i Hillerød bærer selv navn efter en gammel borg i byen Scaletta Zanclea tæt på Messina. Borgen blev forlad for mange år siden, og er i dag en ruin.

Anderledes er det på Castello Rufo Ruffo i Hillerød. Her nærmest syder det af Sicilien, og hvor borgen nær Messina havde til formål at holde uanmeldte gæster på afstand, behøver man ikke at bestille bord i Hillerød, for alle er velkomne – hvis der vel at mærke er pladser, for folk nærmest valfarter for at spise på Castello Rufo Ruffo.

Oplever man bare én gang værten ”Lillos” overvældende gæstfrihed, bliver man afhængig. Udover at servere meget autentisk siciliansk gastronomi, begejstrer Lillo sine gæster med sit usædvanlige musikalske talent og mestrer harmonika og de sicilianske sangskatte til den store guldmedalje – enten solo eller med orkester.

Castello Rufo Ruffo er en institution i Hillerød og elsket af sine stamkunder og ”Lillo”, hvis virkelige navn er ”Letterio de Luca”, er blevet til et begreb og synonym for ”usædvanlig sympatisk” og lignende kombinationer af tillægsord og positivt stemte superlativer!

Mød også Lillos bedre halvdel i restauranten, Anja, en som virkelig har vundet i lotteriet!

Det Italienske Danmarkskort
https://www.google.com/maps/d/viewer…

Facebook:
https://www.facebook.com/castello-rufo-ruffo-145018410514/…

WWW:
http://www.castelloruforuffo.dk/

Tripadvisor:
https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g189543-d96761…

Kontakt, Letterio di Luca:
https://www.facebook.com/letterio.deluca

Kontakt, Anja Jeanette Sørensen:
https://www.facebook.com/profile.php?id=1200233493

Google Street View:
https://goo.gl/maps/Ma3RsnDAumt

Kilde foto: http://www.castelloruforuffo.dk/

Review
  • Autenticitet
    10
  • Service
    9
  • Pris
    8
  • 5
The Good

Lækkert autentisk mad

The Bad

810
Lars Mortensen

Anmelder

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − one =