Ca’/Kasa/– Det Hemmelige Italien i Hellerup

Rebekkavej 49, 2900 Hellerup

Godt gemt af vejen på en sidevej til en sidevej – midt imellem en blomsterhandler og en frisør – kan man være heldig at hitte ”CA’”. CA’ betyder ”Casa” eller ”hjem” på gammel norditaliensk dialekt, dit hjem på Rebekkavej i Hellerup.
Her er vel tale om en af de mest hyggelige ægte italienere i hele kongeriget, hvor ”småt” er lig med ”stort” eller ”majestætisk”. ”CA” er egentlig en ”take-away”, men er udstyret med ganske få siddepladser både inde og ude.
Her er ikke tale om ”fast slow food” men om nænsomt tilberedte retter med et meget højt indhold af passion og kærlighed. Med andre ord, kan CA’s gastronomiske ståsted beskrives som ”cucina casalinga” eller ”husmodermad”, og opskrifterne og metoderne, som anvendes i køkkenet, er blevet givet videre fra ”mor til datter” og har således været med til at binde generationer sammen.
Med egne ord siger Diego og Davide: ”Vores madlavning spænder lige fra nord til syd. Vi overkomplicerer ikke maden. Du kan se og forstå, hvad du spiser. Vores mad er simpelt, rustikt og autentisk. CA er ideelt også hvis man har behov for catering – de to herrer – Diego og Davide – stiller gerne op, hvis gæsterne fortjener en oplevelse, som var de på gourmetrestaurant i de hjemlige omgivelser. Hvem ka’, CA’ ka’!!!

Lars Mortensen

Anmelder

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − six =