Boffa

Boffa

Rugårdsvej 103, 5000 Odense C

Brian Matzens kærlighed til det italienske køkken er udtalt. I Odense har han sammen med sin kone Mette gennem årene drevet restauranterne ”Alfred & Kamilla” og ”Ma’fia”. Sidstnævnte er blevet forbigået konsekvent grundet den opfattelse, at ”Ma’fia” var pseudoitaliensk.

Lige meget hvad, så er Matzen-parrets vilde kærlighed til Italien brudt ud i lys lue og i positiv forstand er der på brandtomten blevet skabt ”Boffa”

Det unikke ved Boffa er, at der kan vælges mellem to menuer: den ægte italienske ”Boffa” og Brian Matzens personlige fortolkning af det italienske køkken, ”Big Boffa”

Gourmetkokken ”Antonio Federico Ricco” er ”il creatore” eller skaberen af de ægte italienske behageligheder, mens Brian er ansvarlig for de “danske” fortolkninger. Spændende, man kan ligefrem forestille sig atmosfæren i køkkenet – gensidig inspiration og fodboldagtige diskussioner om definitionen på ”al dente” og den bedste olivenolie,…

I et hjørne for sig – ved den træfyrede stenovn – regerer de to fabelagtige ”pizzaioli” – ”pizzabagerne” – ”Valerio Mazzarella” og ”Giovanni Brunetti”, som Brian Matzen har hentet ind for at sikre 10 ekstra sprøde italienske dimensioner: 1. Tomat, mozzarella og basilikum,………., 5. Tomat, mozzarella, stærk salami og oliven,………., 10. Tomat, mozzarella, kogt skinke, løg, lufttørret svinekæbe og chili.

Det Italienske Danmarkskort:
https://www.google.com/maps/d/viewer…

Facebook:
https://www.facebook.com/boffa.odense/?fref=ts

WWW:
http://boffa.dk/

Ugeavisen Odense:
http://ugeavisen-odense.dk/…/Alfred-og-Kami…/artikel/2941506

Fyens.dk
http://www.fyens.dk/modules/mobile/article?articleid=2958836

Google Street View:
https://goo.gl/maps/DVdmE7NcKuG2

Kilde foto: facebook
Review
  • Autenticitet
    10
  • Service
    9
  • Pris
    8
  • 5
The Good

Lækkert autentisk mad

The Bad

810
Lars Mortensen

Anmelder

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + eight =