L’Angolo Italiano

L’Angolo Italiano, Det Italienske Hjørne

Nørregade 35, 7100 Vejle

”Lækkert Italiensk – Guido er en fantastisk fyr og hans medarbejdere gør et stort arbejde både med service og mad. Vi har både prøvet pizzaer samt nogle af de anbefalede retter fra menukortet. Vi er meget tilfredse. Især pizzaerne er vi meget imponeret over. Vi planlægger allerede næste besøg. Meget velegnet til frokost – husk at bestille bord om aftenen da dette er en meget populær restaurant, *****, 5 stjerner” – Sådan lyder den seneste anmeldelse af L’Angolo Italiano – Det Italienske Hjørne i Vejle, Den Italienske Stjerne!

Guido Parisi er ”campano”, hvilket vil sige, at han stammer fra Campanien, Salerno, ikke langt fra pizzaens vugge Napoli.

Læses gæsternes anmeldelser, får man det indtryk, at Guido Parisis gastronomiske inspiration rækker videre end ”pizza” og ”Napoli” og kan forklares med, at der fra Salerno afgår busser, som bringer beskueren langs Amalfikysten og gennem UNESCO-perler som byerne Atrani, Amalfi og Positano – måske verdens smukkeste busrute.

Fra Salerno kan man også sejle til de billedskønne øer Capri og Ischia, og man er heller ikke langt til Sorrento, Pompei, Vesuv og som sagt Napoli, der er en mundfuld for sig!

L’Angolo Italiano frister med ”caffè”, ”ristorante”, ”take-away” og ”delikatesse”. Derfor er der risiko for at man besøger l’Angolo Italiano i ét øjemed men ender med noget helt andet eller meget mere…

Sæt dig i cafeen i for en espresso med risiko for at falde i og tage hele menuen.

Man kan også shoppe ”gli affettati” – udskåret – og andre specialiteter i delikatessen og lade dekadencen tage over og ende med take away pizza, frisk pasta, vin, dessert og en masse andet. Fristelserne ligger på lur over det hele, og gæsten risikerer festmåltid og udtrykt mæthedsfornemmelse!

Røde ører, nej, glødende Dankort måske, men man kan kun glæde sig over at falde i overflødighedshornet l’Angolo Italiano.

I Vejle er Guido Parisi l’angelo italiano. Mød også engleaspiranten Gabriele Strazzera fra Calabrien, og de mere lokalklingende og særdeles charmerende ærkeengle Emilie Philip Kruuse Foxil og Malene Moustgaard.

Det Italienske Danmarkskort:
https://www.google.com/maps/d/viewer…

Facebook:
https://www.facebook.com/detitalienskehjorne/?ref=ts&fref=ts

WWW:
http://langolo.dk/

Tripadvisor:
https://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g226904-d64054…

Lokalavisen.dk:
http://vejle.lokalavisen.dk/…/20140…/artikler/703079871/2087

Kontakt, Guido Parisi:
https://www.facebook.com/Molliconeeeeeeeeeee

Google Street View:
https://goo.gl/maps/7A9DVviJB3P2

Kilde foto: http://langolo.dk/

Review
  • Autenticitet
    10
  • Service
    8
  • Pris
    8
  • 5
The Good

Lækkert autentisk mad

The Bad

7.810
Lars Mortensen

Anmelder

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =