Pasta Salat

Pasta salat med rukola, spinat, sorte oliven og Parmesan

Ingredienser
til 4 personer:

400 gram “casareccia” PASTA (eller anden kort pasta)
1 bundt rukola, skyllet
1 bundt spinater, skyllet
1 bundt basilikum, skyllet
50 gr. kalamata oliven
parmesan i tynde skiver
en smugle ekstra jomfru olivenolie
peber og salt – alt efter smag

Kunsten ved denne opskrift er at have friske og kvalitets råvarer.
Mens vandet til pastaen nærmer sig kogepunktet, skal man forberede grøntsagerne ved at skære spinat og rukola, fjerne sten fra kalamata oliven. Riv derefter parmesanosten i tynde skiver og indarbejd alle ingredienser med lidt olivenolie og salt.
Når vandet koger smid pastaen i (husk salt i vandet), og skyl af efter den tid, der er angivet på pakken.
Bland pastaen med lidt olie, så det ikke klistrer og vent lige 5 minutter, før du blander det sammen med grøntsagerne.
Pynt med basilikum og Parmesan.

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Comments are closed