Linser med Cotechino

Linser med Cotechino │ Nytårs menuen

Traditionen tro bringer denne ret held og penge i det nye år, til alle dem, der spiser den nytårsaften.
Her er Ristorante Da Salvos forslag til en nytårsmenu til alle Si Italia læsere, til 4 personer.

Du skal bruge:

1 Cotechino (fås i specialforretninger)
250 g linser
Et par stilke bladselleri
1 gulerod
Laurbærblade
Et par kviste frisk timian
1 løg
1 dåse flåde tomater, DOP-mærket
Lidt olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Du kan evt. koge linserne i bouillon
Kog evt. Cotechino/pølsen.

Sådan gør du:

Læg linserne i blød i koldt vand i 12 timer natten over.

Dagen efter: Kog dem halvanden time.

Skær grønsagerne i små stykker, lad dem blive gyldne i olien på en storpande. Tilføj de flåede tomater. Tilsæt de kogte linser og lad det simre yderligere i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + twelve =