Linguine med Hummer

Linguine med Hummer │ Nytårs menuen

Dette er en sofisktikeret ret der serveres ofte til særlige middage.
Her er Ristorante Da Salvos forslag til en nytårsmenu til alle Si Italia læsere, til 4 personer.

Du skal bruge:

500g linguinepasta
2 hummere
1 fed hvidløg
200 g cherrytomater
Persille
Basilikum
Chili
Olivenolie til stegning
Cognac til flambering, eller hvidvin
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Kog hummerne i 10 min.
Lad dem køle af, knæk kløerne og tag kødet ud. Tag kødet ud af resten af hummeren

Varm olien i en gryde. Lad hvidløget tage farve og tilsæt chili og hakket persille. Kom hummerkødet i, lad det tage lidt farve og flamber med cognac, eller tilsæt et glas hvidvin. Tilsæt derefter cherrytomaterne, og lad det simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Kog samtidig linguine i rigeligt vand, til den er al dente. Hæld den gennem et dørslag, hæld hummersaucen over, drys med friske basilikumblade og server på varme tallerkener.

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =