Gratinerede løg

View Gallery
4 Photos
Gratinerede løg
SONY DSC

4 small/medium løg

Gratinerede løg
SONY DSC

Kog løgene i saltet vand i 5 min.

Gratinerede løg
SONY DSC

Tag løgene ud, skær dem i halve stykker, og læg dem i en ovnfast gryde med den store flade opad. Kom rasp på, parmesan og en smule olivenolie.

Gratinerede løg
SONY DSC

Buon appetito!

Løg er også en ”gammel kending” på det italienske bord. I Italien findes der mange løgvarianter, og til denne opskrift kan man bruge den type løg, man foretrækker – bare den findes i small/medium size.

Det skal du bruge: Til 4 portioner:

4 små løg
Rasp
100 revet parmesan
Olivenolie
Persille

Sådan gør du:

Kog løgene i saltet vand i 5 min. Tag løgene ud, skær dem i halve stykker, og læg dem i en ovnfast gryde med den store flade opad. Kom rasp på, parmesan og en smule olivenolie. Kom fadet i ovnen på ca 180 grader og vent til løgene bliver guldfarvede. Pynt med persille.  Buon appetito!

Si Italia anbefaler

Parmigiano Reggiano DOP Galbani

Dette er den ægte, italienske, kvalitetsbeskyttede Parmigiano Reggiano DOP fra Galbani. Osten stammer helt tilbage fra middelalderen. Den fremstilles af upasteuriseret komælk. Smagen er fyldig, lagret og let salt, men kan også have næsten sødlige toner. Riv den over pasta, lav flager til salaten, rør den i dip, nyd den i brud på tapas-tallerkenen.

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 13 =