Black Forest Cake med Amarena Fabbri

Tilberedning: 20-30 minutter. Trækketid min. 4-24 timer

Fremgangsmåde

Chokoladelagkagebunde:
Køb færdiglavede chokoladelagkagebunde eller se opskriften nederst.

Væde til bunde:
100g Amarena sirup blandes med 150ml vand.

Creme:
¾ l piskefløde, kornene fra 1 vaniljestang, 25g flormelis, 100g drænet Fabbri Amarenabær skåret i halve (gem et eller flere bær til toppen af kagen). Pisk flødeskummet og vend vanilje og flormelis forsigtigt i.

Kagen samles:
Læg en bund på et fad, væd bunden med 1/3 af væden og fordel halvdelen af Amarenabærrene. Læg et lag af 1/3 af cremen. Læg næste bund på, væd med 1/3 af væden, læg resten af Amarenabær på og et lag med 1/3 af cremen. Læg sidste bund på og brug resten og væden og cremen. Lad kagen hvile i køleskab 4-24 timer. Servér med et Amarenabær på toppen og nyhøvlet chokolade.

Si Italia anbefaler

Amarena Fabbri

Amarena Fabbri forhandles i førende specialbutikker, Føtex, Irma, Kvickly, Løvbjerg, Magasin, MENY, Salling og SuperBrugsen.
Produktet findes i 2 størrelser: 230g til kr. 49-59, som passer lige til lagkagen og Amarena Fabbri 600g til kr. 114,95.

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − eight =