Parma & Pasta

Staderne, City 2, Hveen Boulevard, 2630 Taastrup

Byen Parma i Emiglia-Romagna har lagt lyd og navn til et utal af delikatesser og retter, blandt andet “Prosciutto di Parma” og “Parmigiano”. Sidstnævnte er næsten uløseligt forbundet med pasta – Deraf ”Parma & Pasta”. Mens Parma er kendt for sin gastronomi, arkitektur, kunst og tusindårige historie, lagres parmaskinken sjældent i længere end 36 måneder, mens pasta helst skal være helt frisk.

Alt dette respekteres til fulde hos ”Parma & Pasta” ved ”Staderne” i City 2, hvor man kan lade sig traktere med det ypperligste fra Emiglia-Romagnas køkken under varetagelse af kokken Matteo Ugolotti, der har en fortid som ejer af en af de mest respekterede restauranter i Parma ” Ai due Platani”. Efter et besøg hos ”Parma & Pasta” synes man ikke, at det længere giver mening at gå på restaurant, for når man kan nyde det bedste af det bedste helt nede på jorden i ukomplicerede omgivelser, er lykken gjort!

Lars Mortensen

Anmelder

Ejer og opdragsgiver af ”Det Italienske Danmarkskort” bl.a. på Facebook – ”siden for dem, som ikke kan leve uden Italien”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + nine =