Moderne Mamma –et autentisk madeventyr

Af Camilla Bojsen-Møller, LactaliS │

12 Moderne Mamma’er, italienske familieopskrifter og en stor passion for det italienske køkken er hovedingredienserne i de to kogebøger, som Galbani har udgivet under navnet ”Moderne Mamma”.

Kogebøger, der med sine enkle, flotte og velsmagende opskrifter viser, at italiensk mad ikke er ensbetydende med at stå i køkkenet i op til fem timer. Den første kogebog, der udkom i 2010, har solgt 100.000 eksemplarer. Kogebog nummer to hedder ”Moderne Mamma – i en fart”, og den tager udgangspunkt i den manglende tid. Alle retter kan tilberedes på omkring en halv time. Naturligvis uden at gå på kompromis med det helt centrale i det italienske køkken, nemlig de få, men gode råvarer samt kærligheden til måltidet. Man kan få indkøbslisten til alle opskrifter på SMS, så det nu er nemmere at købe ind til retterne.

Kogebog_I_en_fart_Forside_mellem1

Sjovt at se sig selv

Udover at se sig selv i de to kogebøger, er de 12 Mamma’er også blevet eksponeret på skilte i supermarkederne på kølere med Galbani-oste.

”Jeg skulle lige vænne mig til at se billeder af mig selv, men heldigvis var fotografen god,” fortæller Modene Mamma Barbara Marchione med et smil.

Følg Moderne Mamma på facebook

På facebooksiden www.facebook.com/modernemamma kan man dele sin passion for det italienske køkken, stille spørgsmål og finde opskrifter. Det er der i skrivende stund over 23.000, der gør.

Det er en skrøne, at god mad tager lang tid. Gode råvarer og lidt fantasi er de vigtigste ingredienser, hvis det skal smage godt i en fart. Silvia Fontana

 

Barbara Lütken

Redaktionsansvarlig

Ejer af Mcb2.dk - Art Director og koncept/brand-udvikler. Har udviklet brands for store, internationale virksomheder og i Danmark været ”bagkvinden” bag Italia Ja-tak’s magasin og mange aktiviteter.

No Comments Yet

Comments are closed